- SELAMAT MELAYARI BLOG INI SEMOGA KITA MEMPEROLEHI MANFAATNYA DAN HARAP DISEBARLUASKAN KEPADA PEMBACA YANG LAIN PULA BERSESUAIAN DENGAN SABDA RASULULLAH S.A.W "SAMPAIKAN DARIPADAKU WALAUPUN DENGAN SATU AYAT"

Sunday, June 3, 2012


HIMPUNAN ALOR SETAR 2012
1
1

Eksklusif: Video Perhimpunan Hijau Ke Putrajaya


Himpunan Hijau: Ucapan Khas Oleh Presiden PAS

Foto Terkini Himpunan Hijau Di Alor Setar KedahALOR SETAR, 1 Jun - Stadium Darul Aman, Alor Setar yang merupakan venue Himpunan Hijau ke Putrajaya hari ini dipenuhi puluhan ribu rakyat yang hadir sejak jam 4 petang tadi. Bukan sahaja bahagian tempat duduk berbumbung yang dipenuhi, malah kawasan padang juga penuh dengan orang-ramai yang mula mencari tempat duduk untuk mendengar ucapan pemimpin PAS malam nanti. Biarpun hujan lebat turun sekitar jam 4.30 petang hingga 5.30 petang tadi, ianya tidak mematahkan semangat orang ramai untuk hadir ke himpunan penuh bersejarah ini. Malah mereka langsung tidak berganjak biarpun hujan lebat membasahi mereka. Di luar stadium pula, keadaan jalan penuh sesak dengan kahadiran orang ramai dari seluruh negara yang sedang menuju ke stadium. Tidak kurang juga kenderaan yang meletakkan kereta kiri dan kanan jalan. Walaubagaimana pun pihak polis sejak dari tengah hari menjaga lalu lintas memastikan laluan lancar dan memudahkan orang ramai menuju ke kawasan stadium.[Difahamkan kesesakan bermula dari pintu masuk plaza tol Alor Setar Utara lagi sehingga ke stadium. Kehadiran yang ramai bermula petang tadi bukan kerana adanya konsert K-Pop artis Korea, ataupun penari berpakaian seksi dari Jepun, tetapi hanya baru kerana kehadiran pendakwah tersohor Ustaz Azhar Idrus yang merasmi pentas program malam ini dengan kuliahnya. Malam ini pula berlangsung solat hajat dan munajat perdana sejurus selesai solat Maghrib sebelum acara kemuncak ceramah oleh pimpinan utama PAS termasuk Presiden Datuk Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang dan Mursyidul Am PAS Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz. Jika dilihat kepada kehadiran ke program ini, kemungkinan besar ia melebihi himpinan sejuta belia yang diadakan di Stadium Nasional Bukit Jalil baru-baru ini. Rakyat kini ternyata mahukan perubahan dan mereka mahukan Putrajaya bertukar tangan. Apapun, syabas dan tahniah kepada anda yang telah hadir ke Stadium Darul Aman Alor Setar hari ini].

Gambar Gelagat Anjing Umno Di Himpunan Hijau Ke Putrajaya

Addin
Lihat gelagat 4 orang SB upahan Umno semasa di Himpunan Hijau ke Putrajaya yang Addin sempat rakamkan. Walaupun apapun penyamarannya penyokong Pas masih dapat mengenali pencacai nih.
 

No comments:

Post a Comment