- SELAMAT MELAYARI BLOG INI SEMOGA KITA MEMPEROLEHI MANFAATNYA DAN HARAP DISEBARLUASKAN KEPADA PEMBACA YANG LAIN PULA BERSESUAIAN DENGAN SABDA RASULULLAH S.A.W "SAMPAIKAN DARIPADAKU WALAUPUN DENGAN SATU AYAT"

Tuesday, June 19, 2012


SONYUM SOKOJAP 15 - CERIAKAN HIDUP ANDA DI HUJUNG MINGGU INI ! 

 

Ada seorang kawan saya yang sama-sama belajar kat UMCCed selalu menghiburkan hati saya dengan menghantar bermacam-macam gambar melalui e-mel. Kali ini saya ingin berkongsi dengan anda sekelian.

Sebenarnya gambar2 tersebut tak perlu ulasan (kerana dalam bentuk asalnya tidak ada ulasan pun) tetapi saya nak tambahnilai dengan memberi sedikit ulasan. Semoga anda tersonyum.Nasib baik dia tak tulis "2rd floorist"


Sekurang2nya dia dah beri amaran. Kalau nak maut dekatlah !Makin berat lagi lah tugas AADK nampaknya !Pembuat sign board ini perlu berjumpa "specialist" bahasa.Sebatang RM1.20 - 5 batang RM1 ... baik beli 5 batang !Ada pen ? Cepat salin nombor henfon dia sebelum saya padamkan !Saya sokong sebab kalau ikut tingkap agak merbahaya !Maknanya cepat lari .. !Tentu besar jarum dan benangnya tu !Kalau ada yang masih tidak boleh atau tidak
dapat senyum, saya nasihatkan dia pergi
berurut ngan Mak Nyah.
Sebelum itu buat temujanji dulu
untuk mengelakkan kekecewaan.
 

2 comments:

  1. saya pasti tersenyum sendirian bila melihat/membaca entri ini ..terutamanya kempen derma dadah .. hehehe

    terima kasih kerana promosi blog saya.

    ReplyDelete