- SELAMAT MELAYARI BLOG INI SEMOGA KITA MEMPEROLEHI MANFAATNYA DAN HARAP DISEBARLUASKAN KEPADA PEMBACA YANG LAIN PULA BERSESUAIAN DENGAN SABDA RASULULLAH S.A.W "SAMPAIKAN DARIPADAKU WALAUPUN DENGAN SATU AYAT"

Tuesday, October 2, 2012HerbaJantung.Com

Penawar Sakit Jantung, Barah & Ketumbuhan Formulasi Prof. Dato' Dr. Badaruddin Nordin Dengan Kerjasama UniKL & FRIM


HerbaJantung.Com - Penawar Sakit Jantung, Barah & Ketumbuhan Formulasi Prof. Dato' Dr. Badaruddin Nordin Dengan Kerjasama UniKL & FRIM

Paparan Video di atas merupakan sebahagian daripada rakaman kejadian sebenar yang berlaku bukan sahaja di Malaysia, malah di seluruh dunia. Mungkin anda akan menganggap ia tidak mungkin berlaku terhadap anda. Tetapi sedikit fakta dari Kementerian Kesihatan di bawah mungkin akan dapat mengubah persepsi anda.

Setiap individu adalah berisiko untuk mendapat serangan Sakit Jantung, namun bagitu anda akan lebih terdedah kepada risiko Sakit Jantung sekiranya anda:

Pada 22hb Febuari 2012 lalu, penyanyi Latif Ibrahim, 62 tahun telah menghembuskan nafas terakhir di Institut Jantung Negara. Kematian Allahyarham adalah akibat komplikasi pelbagai penyakit termasuk Sakit Jantung. Sebelum ini, beberapa artis terkenal tanah air dan pemimpin negara turut diserang Sakit Jantung. Antaranya ialah Hani Mohsin, Izi Yahya, Khairil Khamis, Ustaz Asri Rabbani, Shamrin Fotograf dan Faizal Yusuf.

Sebahagian besar dari mereka masih lagi muda iaitu dalam lingkungan usia 30-an hingga 40-an. Namun begitu Penyakit Jantung menyerang tanpa mengenal usia dan jantina. Hampir kebanyakan penghidap Sakit Jantung tidak menunjukkan sebarang tanda-tanda bahawa mereka sedang diancam Sakit Jantung. Bahkan sebahagian besar penghidap Sakit Jantung mengabaikan tanda-tanda awal serangan Sakit Jantung. Pihak Kementerian Kesihatan telah menyenaraikan tanda-tanda awal Sakit Jantung sebagai panduan untuk kita semua. Antara tanda-tanda awal Sakit Jantung ialah:

Sekiranya anda mempunyai salah satu dari tanda-tanda awal di atas, usah berlengah lagi…Ambil tindakan segera sebelum ia merebak dan seterusnya mengancam nyawa anda. Bio-J hasil kajian dan formulasi Prof. Dato’ Dr. Badaruddin Nordin dengan kerjasama UniKL dan FRIM adalah jawapan terbaik kepada masalah Sakit Jantung yang dihadapi oleh anda.


Penemuan terbaru hasil kajian terhadap Buah Castella atau dikenali juga sebagai Buah Hayat oleh Prof. Dato’ Dr. Badaruddin Nordin bersama UniKL dan FRIM mendapati ia mempunyai kadar Asid Gallic yang tinggi, yang mana Asid Gallic merupakan Anti-Oksidan yang mampu membunuh radikal bebas dalam badan dan mencegah atau menangguhkan dari kejadian penyakit. Hasil kajian terhadap Buah Castella juga menunjukkan ia mempunyai ciri-ciri terapi yang baik kepada Jantung dan kandungan utamanya boleh menyingkirkan Kolesterol Jahat (LDL) dari tubuh badan seseorang. Hasil dari kajian tersebut juga mendapati ia amat sesuai untuk Pesakit Jantung & Sakit Kepala (Migrain). Insya-Allah. Buah ini diproses 100% tanpa menggunakan sebarang bahan kimia atau bahan pengawet dan amat baik digunakan sebagai minuman air herba untuk kesihatan Jantung dan sebagainya.
Antara kebaikan Buah Hayat /Castella ialah:
Dengan izin Allah SWT, Sebahagian besar pengguna Bio-J telah dapat merasai perbezaan dan perubahan dari segi kesihatan Jantung setelah mengamalkannya antara 2 minggu ke sebulan. Selain Pesakit Jantung, penyakit-penyakit lain juga turut mengalami perubahan positif seperti Kencing Manis atau Diabetis dimana mereka melaporkan bacaan gula dalam darah telah menurun dan penglihatan semakin jelas. Terdapat juga pesakit Tekanan Darah Tinggi melaporkan bacaan tekanan darah mereka semakin baik dan stabil. Terbaru, seorang pesakit Buasir dari Rantau, Negeri Sembilan telah memaklumkan masalah Buasir yang dialaminya sejak lebih 10 tahun lalu telah baik dan sembuh.
Disini kami sertakan sebahagian perkongsian Pengalaman dan Testimoni dari pengguna Bio-J:

BAGAIMANAKAH CARA PENGAMBILAN BIO-J ?
Produk Herba Bio-J adalah terdiri daripada 100% kandungan herba dan ramuan semulajadi sahaja. Tiada bahan kimia atau bahan-bahan merbahaya yang digunakan.
Sekiranya masalah Sakit Jantung yang dihadapi oleh anda masih diperingkat awal, Herba Bio-J ini perlu diminum selama 2 minggu berturut-turut iaitu 30ml selepas sarapan pagi dan 20ml selepas makan malam. Tetapi jika Jantung anda perlu dibedah, ia perlu diambil dalam tempoh sekurang-kurangnya sebulan untuk kesan yang lebih baik dengan izin Allah. Herba ini juga boleh diamalkan sebagai salah satu cara untuk mencegah dari mendapat Sakit Jantung
DIMANA SAYA BOLEH DAPATKAN BIO-J ?
Anda boleh membuat tempahan Herba Bio-J secara online dengan klik pada butang TEMPAH SEKARANG! dibawah atau SMS kami di talian 013-2711990
HARGA SEBOTOL BIO-J
SEMENANJUNG MALAYSIA RM100.00 (+RM20.00 POS LAJU)
SABAH/SARAWAK RM120.00 (+RM20.00 POS LAJU)
PROMOSI ISTIMEWA
5 BOTOL BIO-J TERMASUK KOS POS
RM450.00 (SEMENANJUNG)
RM550.00 (SABAH/SARAWAK)
ANDA JIMAT SEBANYAK RM150.00
* Anda juga boleh mendapatkan Herba Bio-J dari pengedar terdekat anda. Sila rujuk senarai pengedar disebelah atau klik pada link PENGEDAR
Prof Dr Haji Achmad Syahrani, Apt, MS dari Department Pharmaceutica Chemistry, Universiti Airlanggar
PENGASAS BIO-J, PROF. DATUK DR BADARUDDIN NORDIN BERSAMA PROF DR HAJI ACHMAD SYAHRANI, APT, MS DARI DEPARTMENT PHARMACEUTICA CHEMISTRY, UNIVERSITI AIRLANGGAR, INDONESIA.
PROF. DATUK DR BADARUDDIN BERSAMA KETUA PENGARAH KESIHATAN, TAN SRI DR. MOHD ISMAIL MERICAN
MENYERAHKAN BIO-J KEPADA PENGERUSI FAMA, DATUK PADUKA HJ. BADRUDDIN AMIRULDIN

No comments:

Post a Comment