- SELAMAT MELAYARI BLOG INI SEMOGA KITA MEMPEROLEHI MANFAATNYA DAN HARAP DISEBARLUASKAN KEPADA PEMBACA YANG LAIN PULA BERSESUAIAN DENGAN SABDA RASULULLAH S.A.W "SAMPAIKAN DARIPADAKU WALAUPUN DENGAN SATU AYAT"

Friday, February 15, 2013Awas Dengan 5S


Assalamualaikum
  
Tajuk Khutbah pada hari ini ialah "Protokol Yahudi Menghancurkan Ummah". Antara isi khutbah tersebut menyeru kita sebagai umat Islam agar tidak terpedaya denga 5 S yang terkandung dalam protokol Yahudi. Apakah 5 S? 
5 S ialah :-

1) Screen
Melalui filem yang boleh menjatuh Islam dan membuatkan umat Islam rosak.

 2) Smoke
Rokok menjadi kegilaan para remaja. Sehingga dikatakan tidak moden jika tidak merokok. Malah sekarang merokok menjadi budaya bagi mana-mana perempuan yang kononnya mau di gelar “up to date.” Sesungguhnya rokok menyumbang kepada ekonomi Yahudi dan wang digunakan untuk membeli senjata dan peluru untuk membunuh orang Islam. Kepada perokok diluar sana supaya berhenti  daripada merokok.

3) Sport
Menganjurkan sukan yang membuka aurat. Hinggakan sekarang bola sepak pun perempuan main juga.Umat yahudi menyesatkan kita melalui sukan dengan adanya tajaan rokok dan arak,manakala larian obor untuk sukan itu adalah amalan majusi.

4) Sing & Song
Lagu-lagu yang menghiburkan. Jika ada anak-anak yang tak tau mengucap, tetapi boleh menghafal lagu Korea yang panjang berjela. Ada anak-anak yang tak hafal Fatihah, tapi boleh mengingati lagu Oppa Gangnam Styles. Berjaya sudah Yahudi. Hingga kita terfikir, bagaimana jadinya radio kalau tanpa lagu?

5)Sex
Memberikan seks bebas melalui pergaulan bebas.

Semoga kita terhindari daripada tipu daya Yahudi. Sebagai remaja Islam sama-samalah kita membuka satu ‘kesedaran baru ‘ yang kita perlu belajar tentang Islam dengan lebih mendalam.

"Jangan biar orang yahudi menjadi pemimpin. Jika kita benarkan, kita tergolong sama dengan golongan tersebut" -khutbah Jumaat-
 
 http://blogr.my/fr/73049/waspada-dengan-5s.html

No comments:

Post a Comment