- SELAMAT MELAYARI BLOG INI SEMOGA KITA MEMPEROLEHI MANFAATNYA DAN HARAP DISEBARLUASKAN KEPADA PEMBACA YANG LAIN PULA BERSESUAIAN DENGAN SABDA RASULULLAH S.A.W "SAMPAIKAN DARIPADAKU WALAUPUN DENGAN SATU AYAT"

Tuesday, December 18, 2012Raja Nazrin Shah Sekeluarga

 

Sangat comel anak anak Duli Yang Teramat Mulia Raja Muda Perak Raja Dr Nazrin Shah ni. Raja Nazrin dan Raja Puan Besar Perak Tuanku Zara Salim sekeluarga menjadi tumpuan semasa Ulangtahun Keputeraan Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Sultan Azlan Shah yang ke- 84 di Istana Iskandariah semalam.

Lihatlah betapa comel putera dan puteri Raja Nazrin Shah, Raja Azlan Muzaffar Shah yang berusia 4 tahun dan Raja Nazira Safya yang baru berusia 10 bulan.


Raja Nazira sangat ceria apabila jurugambar merakamkan gambar baginda. Lain pula dengan kekanda Raja Azlan Muzaffar kelihatan malu malu. Raja Nazrin secara berseloroh memberitahu para jurugambar yang putera baginda  malu. :) Raja Azlan menutup muka  apabila jurugambar merakamkan gambar baginda.
Gambar Raja Nazrin Shah sekeluargaPasangan diraja ini disatukan sebagai suami isteri pada hari Khamis 17 Mei 2007 . Raja Nazrin Shah menamatkan zaman bujangnya ketika berusia 50 tahun.

No comments:

Post a Comment