- SELAMAT MELAYARI BLOG INI SEMOGA KITA MEMPEROLEHI MANFAATNYA DAN HARAP DISEBARLUASKAN KEPADA PEMBACA YANG LAIN PULA BERSESUAIAN DENGAN SABDA RASULULLAH S.A.W "SAMPAIKAN DARIPADAKU WALAUPUN DENGAN SATU AYAT"

Friday, December 7, 2012Tahniah Raja Pemaisuri Agong Sudah Bertudung
 Ucapan tahniah diucapkan kepada Tuanku Haminah binti Hamidun, Raja Permaisuri Agong telah bertudung. Ini ada petanda baik bagi rakyat Malaysia mungkin inilah perubahan hidayah selepas Tuanku Haminah pulang dari mengerjakan haji 31 oktober 2012
Tuanku Haminah tampil cantik bertudung ketika berangkat menghadiri majlis festival islamic fasion IFF kuala lumpur.

sebelum ini Tuanku Haminah juga tampil bertudung sewaktu menghadiri Majlis santapan malam sempena mesyuarat majlis Raja-Raja ke-230 bertempat di istana Negara

 

Selamat berangkat pulang. Yang di-Pertuan Agong Tuanku Abdul Halim Mu’adzam Shah dan Raja Permaisuri Agong Tuanku Hajah Haminah tiba di Lapangan Terbang Sultan Abdul Halim (LTSAH), 31 Oktober lalu.
Permaisuri Agong Tuanku Hajah Haminah
Baginda dan rombongan berangkat pulang dari Jeddah dan tiba di tanah air kira-kira pukul 8.55 malam ini selepas menunaikan ibadah Haji pada 19 Oktober lepas.

Tuanku Abdul Halim dan Tuanku Haminah yang tiba di LTSAH kira-kira pukul 9 malam menerima lintas hormat oleh 9 Rejimen Askar Melayu Diraja, Kem Tok Jalai.
 


No comments:

Post a Comment