- SELAMAT MELAYARI BLOG INI SEMOGA KITA MEMPEROLEHI MANFAATNYA DAN HARAP DISEBARLUASKAN KEPADA PEMBACA YANG LAIN PULA BERSESUAIAN DENGAN SABDA RASULULLAH S.A.W "SAMPAIKAN DARIPADAKU WALAUPUN DENGAN SATU AYAT"

Sunday, September 30, 2012Lelaki Thailand Ini Yang Berkahwin Dengan Mayat Teman Wanitanya
Lelaki Thailand Ini Yang Berkahwin Dengan Mayat Teman Wanitanya - Ini manusia, yang namanya adalah Chadil Deffy, berpakaian sut dan topi hitam, beliau berkahwin dengan teman wanitanya Ann beberapa hari yang lalu.

Semua ini tidak akan menjadi lucu jika ia tidak berkahwin Chadil datang dengan apa-apa yang kurang daripada tubuh teman wanita beliau, yang meninggal dunia dalam kemalangan jalan raya. Beliau berkata beliau membuat acara ini penting untuk menyatukan jiwa mereka di akhirat dalam satu majlis di mana pengantin perempuan berpakaian isteri meletakkan.

“Cinta kami adalah sesuatu yang besar, tetapi maaf kita tidak boleh bergerak kembali ke masa dan mengubahnya. Hidup ini singkat, saya memenuhi keinginan saya hari ini dan saya mengucapkan terima kasih kepada semua yang hadir, “kata pengantin di majlis muram.

Chadil Deffy menghantar jemputan kepada setiap orang yang anda tahu melalui halaman Facebook anda untuk acara itu, yang berlaku empat hari selepas kemalangan itu. Imej Link jahat telah ditunjukkan di televisyen Thai, manakala beribu-ribu dan beribu-ribu orang telah melihat dan komen bertulis melalui laman Chadil peribadi (facebook.com / chadildeffy).

Apakah yang necrophilia atau demonstrasi cinta bahawa kematian tidak dielakkan? Apa yang anda fikir?
Lelaki Thailand Ini Yang Berkahwin Dengan Mayat Teman Wanitanya
Lelaki Thailand Ini Yang Berkahwin Dengan Mayat Teman Wanitanya
Lelaki Thailand Ini Yang Berkahwin Dengan Mayat Teman Wanitanya
Lelaki Thailand Ini Yang Berkahwin Dengan Mayat Teman Wanitanya
Lelaki Thailand Ini Yang Berkahwin Dengan Mayat Teman Wanitanyahttp://www.maklumat.my

No comments:

Post a Comment