- SELAMAT MELAYARI BLOG INI SEMOGA KITA MEMPEROLEHI MANFAATNYA DAN HARAP DISEBARLUASKAN KEPADA PEMBACA YANG LAIN PULA BERSESUAIAN DENGAN SABDA RASULULLAH S.A.W "SAMPAIKAN DARIPADAKU WALAUPUN DENGAN SATU AYAT"

Thursday, June 21, 2012


(Gambar) Kerja Paling Bahaya Di Dunia Terdapat Di China


kerja bahaya1 (Gambar) Kerja Paling Bahaya Di Dunia Terdapat Di China
Kami pula yang jadi gayat melihatnya. Yang empunya diri selamba saja. Demi sesuap nasi, apabila menghadapi tekanan hidup dan ekonomi mereka sanggup buat antara kerja yang paling bahaya di dunia. Tabik spring kami terhadap golongan pekerja seperti ini, demi rezeki yang halal. Tahniah kami ucapkan kepada mereka.
kerja bahaya21 (Gambar) Kerja Paling Bahaya Di Dunia Terdapat Di China
Lokasi kerja mereka ini di pergunungan Shifou di Povinsi Hunan. Melihatkan cara kerja mereka tidak menampakkkan mereka mementingkan langkah-langkah keselamatan yang rapi. Kita pula yang melihatnya jadi seriau semacam je. Dah kerja mereka kan.
kerja bahaya31 (Gambar) Kerja Paling Bahaya Di Dunia Terdapat Di China
Mereka membina ruang bagi pejalan kaki yang sejauh 1.8 kilometer. Yang buatnya satu hal, yang nak lalu di situ pula bagaimanalah agaknya mereka menghadapinya? Laluan yang sempit (lebar 3 kaki).
kerja bahaya41 (Gambar) Kerja Paling Bahaya Di Dunia Terdapat Di China
Kredit : Ohduniaku (Gambar) Kerja Paling Bahaya Di Dunia? | Ohduniaku http://ohduniaku.com/kerja-paling-bahaya-di-dunia#ixzz1yLq5QVHz

No comments:

Post a Comment